Політика конфіденційності

Персональні дані користувачів сайту обробляються у порядку, передбаченому чинним законодавством, зокрема Законом України "Про захист персональних даних", Законом України "Про інформацію", Законом України "Про електронну комерцію" та іншими нормативними актами.

Основні положення політики конфіденційності, щодо обробки персональних даних.

Мета обробки. Персональні дані обробляються з рекламною та маркетинговою метою.

Підстави обробки. Персональні дані обробляються на підставі згоди користувача, що надається в цифровому (електронному) вигляді з використанням цифрових засобів сайту.

Склад персональних даних. До персональних даних належать всі відомості про користувача, що надаються користувачем під час заповнення відповідних інформаційних граф при заповненні заявки зворотного зв'язку на сайті.

Порядок обробки. Персональні дані збираються, накопичуються та зберігаються у цифровому (електронному) вигляді на інформаційних носіях протягом строку, що об'єктивно необхідний для виконання мети обробки таких даних, однак у будь-якому випадку не менше трьох років.

Зміна, видалення або знищення персональних даних здійснюється за самостійним рішенням власника сайту та/або на вимогу користувача сайту.

Передача персональних даних третім особам може проводитись тільки за вимоги відповідних державних органів.

Заходи забезпечення захисту персональних даних визначаються окремо на підставі відповідних рішень власника сайту. Заходи забезпечення захисту персональних даних у будь-якому випадку мають забезпечувати їх збереження, попередження несанкціонованому доступу третіх осіб до таких даних (розголошенню) та/або їх втраті, несанкціонованій зміні, знищенню.

Згода користувача на обробку персональних даних

Користувач, заповнюючи будь-які відповідні поля сайту одночасно надає свою безстрокову згоду у цифровому (електронному) вигляді на обробку наданих ним персональних даних у порядку, передбаченому цими правилами.

Права Користувача, як суб'єкта персональних даних

Покупець має щодо своїх персональних даних всі права, передбачені Законом України "Про захист персональних даних":

– знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки;

– отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

– на доступ до своїх персональних даних;

– отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

– пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

– пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

– на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

– звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

– застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

– вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

– відкликати згоду на обробку персональних даних.

Обробка іншої інформації

Під час користування сайтом можуть оброблятись окремі види інформації, як віднесеної до персональних даних, так і такої, що не є персональними даними у розумінні чинного законодавства.

Інформація про Користувачів обробляється під час користування сайтом завдяки, зокрема:

– файлам cookies (файли, що створюються сайтом для зберігання інформації про користувача, спрощують роботу із сайтом, дозволяють зберігати налаштування сайту, пропонувати найбільш відповідну інформацію);

– плагіну Facebook (плагін, що забезпечує з'єднання Інтернет-магазину з профілем у Facebook, завдяки якому Facebook отримує інформацію про відвідування Користувачем сайту);

– Google Analytics (служба веб аналітики, що відстежує трафік сайту та може використовувати зібрану інформацію для роботи з оголошеннями власної рекламної мережі).

Made on
Tilda